Første spadestik til Rambølls nye domicil i Esbjerg

23.10.2015

De første fire spadestik til Rambølls nye domicil i Esbjerg er taget. Nu forventes den trevingede bygning at stå klar i sommeren 2017.

Johnny Søtrup, Borgmester i Esbjerg, Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, Michael Mortensen, bestyrelsesformand i CASA og John Sørensen, adm. direktør i Rambøll tog de fire første spadestik fredag d. 2. oktober, og det blev startskuddet på Rambølls nye domicil, der fra sommeren 2017 kommer til at give Rambøll en meget central beliggenhed i Esbjerg. 

Som en reference til et af konsulentvirksomhedens fagområder, vokser domicilet ud i tre vinger i en højde af seks etager høje. Bygningens sjette sal er en penthouse etage med adgang til tagterrasse og med udsigt over byen og havnen. I midten mødes vingerne i et lyst, samlende atrium til vidensdeling, og i stueetagen placeres husets kantine og mødecenter. Huset bliver på ca. 13.000 m2 og kommer til at huse ca. 500 medarbejdere.

Transform har, i samarbejde med Pluskontoret, designet Rambølls nye kontorer. PFA Ejendomme er bygherre på projektet, og CASA A/S er totalentreprenør, mens Rambøll selv har forestået ingeniørrådgivningen.