Haraldsvej

Ny bydel på Gormsvej

Med den nye bydel på Gormsvej ønsker vi at skabe et tæt, vedkommende, fantasifuldt og dragende boligområde der markerer sig flot i Vejens og Midtyllands bevidsthed. Området skabes med en tydelig og venlig arkitektur af gode materialer og stærke farver, og er sammensat i en tæt og levende bystruktur – som en lille intens landsby med stærk sammenhængskraft - en moderne, grøn og attraktiv bydel i fremtidens Vejen.

Området er bygget på solide kvaliteter, hvor rækkehuse i 2.5 etager med velafprøvede planløsninger og mindre private haver giver meget store bokvaliteter på minimal plads.

En markant indre fælleshave med vækst/fælleshus giver et naturligt samlingssted, hvor alle kan mødes og dele tid og arbejde. Det indre hjerte er organiseret som en have, men er også ideel til fælles madlavning, grill, fastelavn, opstilling af juletræ, oktoberfest etc.

Fakta

Projekt Haraldsvej
Ny bydel på Gormsvej
Klient Alfabo
Kategori Boliger
Sted Vejen, DK
År 2015 — 2019
Størrelse 6.600 m2
Ydelse Arkitektrådgivning, projektering af alle faser
Status Under projektering
Akkvisition 1. præmie i åben konkurrence
Samarbejde Rambøll
Team Lars Bendrup, Kristian Boye Thomsen, Lars Povlsen, Lars Serup, Peter Svejgaard Svinth, Bastian Gerner, Charlotte Baad, Ritha Jørgensen, Matias Vittrup Jakobsen, Yao Chen, Thomas Damerham, Alfonso Redondo, Christian Koksbang Nyeng
Fotograf Jacob Due